Biblioteca Sant Agustí

Tràmits en línia

Sol·licitar el carnet d'usuari

El carnet d'usuari de la biblioteca és gratuït. Si ets resident a La Seu d'Urgell o a la comarca de l'Alt Urgell, el pots demanar a través d'aquest formulari.

Un cop el carnet estigui disponible, la biblioteca contactarà amb tu perquè el passis a recollir personalment. Hauràs de presentar el teu DNI (o qualsevol altra identificació oficial) per acreditar la teva identitat.

Si ja tens el carnet d'una altra biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, no cal que te'n facis un de nou. Pots utilitzar-lo a la nostra biblioteca.

(*) Les dades marcades amb un asterisc són obligatòries.


Descarrega't el formulari i porta'l omplert i signat a la biblioteca


Les dades de caràcter personal que ha proporcionat seran tractades i incorporades a un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. En nom del compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: biblioseu@aj-laseu.cat o bé a l'adreça: Carrer Lluís de Sabater, 10-14 / 25700 La Seu d'Urgell / Lleida.

Ajuntament de la Seu d'Urgell - NIF: P2525200H - Tlf. 973 350 010 - Plaça dels Oms, 1 - 25700 La Seu d'Urgell (Lleida)