Biblioteca Sant Agustí

Secció infantil i juvenil

Hola petits!

Benvinguts a casa vostra! Sí, sí, que la Biblioteca Sant Agustí és de tots i per a tots, per això us convido a venir a passar-hi una bona estona!

És que hi trobareu de tot: revistes, llibres per aprendre coses, contes de tots els colors, pel·lícules, cançons i fins i tot jocs educatius per ordinador! I us ho podeu emportar a casa, durant un mes!!

Uuaaauuu! Qui us ho havia de dir!?

Però no solament això! Ah, no? Doncs, no! A la Biblioteca fem moltes activitats per a què us ho passeu molt i molt bé: hores del conte per a grans i petits, tallers de manualitats, titelles de totes mides, exposicions fantàstiques, xerrades per a papes i mames i de tant en tant podeu venir a veure pel·lícules!

Que no recordeu la presentació dels contes «La bola de neu del Jordi» i «El tresor més gran del món»? Són els que van guanyar el concurs de contes de l'any passat!

Segur que ja ens coneixeu, segur que heu vingut amb el casal d'estiu, amb l'escola o amb la llar d'infants. I com us ho vareu passar? Carai! Molt i molt bé. Doncs ja ho sabeu, quan vulgueu us espero a la primera planta de la biblioteca.

I als vostres pares també, que ells també trobaran coses interessants!

Agustinet
Biblioteca Sant Agustí